Vem vann Masked Singer Sverige

.

Vem vann Masked Singer 2024?

Ännu en säsong av det omåttligt populära Masked Singer Sverige är över. Från första avsnittet har tittarna längtat efter nästa fredag och gissat vitt och brett på vem som gömmer sig bakom maskerna. Nu när den fjärde säsongen av programmet har avslutats är den stora frågan på allas läppar: Vem vann Masked Singer 2024?

Snabbsvar

Vem Vann Masked Singer 2024

Fröken Snusk, Kameleonten.

Favorit från Start

Kameleonten, som visade sig vara artisten Fröken Snusk, imponerade stort på alla genom hela säsongen av Masked Singer Sverige 2024. Med sin kraftfulla och särpräglade röst levererade hon övertygande framträdanden vecka efter vecka, trots att hon enligt uppgift förställde rösten för att inte avslöja sin identitet. Fröken Snusk, känd för sina provokativa låttexter, visade prov på en bred vokal repertoar i programmet. Tolkningarna av Zara Larsson var av absoluta toppklassav juryn som ett av säsongens absoluta toppar. I finalen knep Kameleonten/Fröken Snusk en välförtjänt seger efter att ha imponerat stort genom hela säsongen med sin röst och utstrålning. Segern befäste Fröken Snusks position som en av Sveriges just nu mest tongivande artister. Kolla in hennes tolkning av Rihanna här!

Tvåan: Pandorna

Pandorna imponerade stort på både publik och panel genom hela säsongen av Masked Singer Sverige 2024. Med sina energifyllda och mångsidiga framträdanden tog de sig ända till finalen där de knep en hedrande andraplats. Bakom masken dolde sig Marko “Markoolio” Lehtosalo, något som panelen till slut lyckades lista ut. Panelen misstänkte länge att Pandorna var två personer, bland annat på grund av ledtrådar som antydde att de var ett “MC-gäng” och “kamratpandor”

“Duons” samspelta rörelser på scenen bidrog också till teorin om att det rörde sig om två personer. Men i själva verket var det Markoolio ensam som stod för de imponerande insatserna. Med sitt breda register och förmåga att leverera i olika genrer rosades av juryn. Pandornas framfart i Masked Singer blev en riktig succé och ett bevis på Markoolios mångsidiga talang som artist och underhållare.

Kolla in listan av Masked Singer Sveriges alla säsonger här!

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!