vem vann masked singer
vem vann masked singer

.

Alla vinnare i Masked Singer Sverige

Masked Singer Sverige har blivit en tittarfavorit sedan premiären 2021. Programmet bjuder på spänning, skratt och fantastiska sångframträdanden av dolda kändisar. Låt oss ta en titt på alla vinnare i Masked Singer Sverige genom åren.

Vem vann Masked Singer?

2021: Godisautomaten, Daniel Norberg.
2022: Spelmannen, Marcus & Martinus
2023: Karamellen, Klara Hammarström.
2024: Kameleonten, Fröken Snusk

Vem vann första säsongen?

I den första säsongen av Masked Singer Sverige 2021 stod till slut komikern Daniel Norberg som slutgiltig vinnare, gömd bakom masken Godisautomaten. Hans imponerande sånginsatser och utstrålning tog honom hela vägen till toppen.

Spelmannen, eller “Spelmännen”

2022 blev det norska tvillingarna Marcus & Martinus som kammade hem segern i Masked Singer Sverige, men utklädda till Spelmannen under programmet. Efter deras energiska framträdanden och starka sångröster gjorde dem till folkets favoriter.

Karamellen gör entré i Masked Singer Sverige

Förra året, 2023, var det Klara Hammarström som vann tävlingen gömd bakom Karamellens mask. Hennes kraftfulla stämma och karismatiska scennärvaro imponerade på både jury och tittare. Masked Singer Sverige fortsätter att underhålla och överraska. Vem som blir nästa vinnare återstår att se, men en sak är säker – det kommer bli en spännande säsong med nya dolda talanger!

Hög konkurrens i Säsong 4

Fröken Snusk vann Masked Singer Sverige 2024 gömd bakom masken Kameleonten. Redan efter första avsnittet så var hon en favorit hos både tittare och juryn. Dessutom så hintade hon även i finalen att det kanske är dags att ta av sig sin rosa mask/balaclava på riktigt!

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!