concert audience
concert audience

.

Vem vann Masked Singer 2022?

Den andra säsongen av Masked Singer 2022 blev direkt en hit. Tittarna var nyfikna på vem som skulle vinna den andra upplagan av den populära TV-showen. I slutändan var det duon Marcus & Martinus som vann och hem segern.

Vem vann Masked Singer 2022?

Marcus & Martinus vann som Spelmannen.

Marcus & Martinus vann Masked Singer 2022

De populära tvillingarna från Norge överraskade alla när de avslöjades som vinnarna av Masked Singer. “Spelmannen” hade imponerat med sina framträdanden och gick hela vägen till finalen. Ända fram till avslöjandet var det nog inte alla som visste att de var två som gömde sig på scenen. Men till slut togs masken äntligen av och en låda bakom “Spelmannen” öppnades. Omedelbart visade det sig att det var de två unga artisterna bakom rösterna.

Riddaren var Peter Magnusson

Ett annat spännande avslöjande under säsongen var identiteten bakom masken “Riddaren”. Många olika gissningar kretsade kring vem som gömde sig under masken. Men till allas förvåning var det i själva verket programledaren David Hellenius bästa vän Peter Magnusson.

Peter Magnusson är en känd svensk skådespelare som bland annat har medverkat i populära tv-serier som “Solsidan”. Peter dolde sin identitet så väl under Masked Singer var imponerande och tittarna blev förvånade när sanningen kom fram.

Sammanfattningsvis var Masked Singer 2022 en riktigt spännande säsong där Marcus & Martinus till slut stod som segrare. Deras fantastiska framträdanden och energi tog dem hela vägen till toppen. Dessutom var avslöjandet av riddaren en rolig överraskning för många tittare.

Är du nyfiken på vem som vann den tredje säsongen av Masked Singer, så klicka dig vidare: Vem vann Masked Singer Sverige 2023.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!