stage with red curtain

.

Vem vann Masked Singer 2023?

Masked Singer 2023 bjöd på en tredje rafflande säsong. Som vanligt så var gissningarna många kring vem eller vilka som gömde sig bakom maskerna. Till sist stod en ensam kvinnlig deltagare kvar som vinnare. Ingen mindre än Karamellen Klara.

Vem vann Masked Singer 2023?

Klara Hammarström vann som Karamellen.

Klara Hammarström vann Masked Singer 2023

Den stora vinnaren av Masked Singer 2023 var Klara Hammarström. Redan från start så fångade hon många nya fans med sin fantastiska röst. Hon gjorde även en bra insats att hålla sin identitet dold ända till finalen. Förutom Klaras vinst som hemliga divan Karamellen så bjöd hon även på en duett som sig själv tillsammans med Vikingen. Naturligvis sjöng hon då utan mask och sprang sedan in i sin loge och bytte om till Karamellen igen.

Vikingen avslöjad som Ciara Janson

En av de mest populära karaktärerna var vikingen, som visade sig vara Ciara Janson, frun till Måns Zelmerlöw. En av de mest spännande avslöjandena under säsongen var när vikingen tog av sig masken och visade sig vara Ciara Janson, frun till den kända svenska artisten Måns Zelmerlöw. Detta kom som en stor överraskning för många tittare som inte hade anat att det var hon som gömde sig bakom masken.

Ciara Janson är en mycket skicklig artist i sin egen rätt och hennes framträdanden under Masked Singer var verkligen imponerande. Det var tydligt att hon hade lagt ner mycket tid och energi på att förbereda sig för tävlingen.

Sammanfattningsvis var Masked Singer 2023 en fantastisk säsong som bjöd på många spännande ögonblick. Vinnaren Klara Hammarström visade prov på sin stora talang och Ciara Janson, som gömde sig bakom vikingen, överraskade många tittare. Masked Singer är en tävling som lockar till sig många av Sveriges mest talangfulla artister och vi ser fram emot flera roliga säsonger.

Vill du läsa med om Masked Singer så hittar du även vinnarna av första och andra säsongen här på Vem Vann.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!