Välkommen till Vem-Vann.se – sidan där vi listar alla vinnare inom allt du kan tänka dig.

Vi skriver om många olika ämnen men med ett återkommande tema: Vinnare.

Det spelar ingen roll om det är vinnare av en musiktävling eller ett idrotts mästerskap så hittar du vinnarna här.

Vi fokuserar på dessa områden:

TV: Vi älskar att följa de senaste händelserna inom TV-världen och att dela med oss av de mest minnesvärda ögonblicken från dina favoritprogram. Vare sig det handlar om prisutdelningar, populära serier eller unika TV-ögonblick, så håller vi dig informerad och inspirerad.

Musik: Musik har en förmåga att förena människor och skapa oförglömliga stunder som vi alla vet. Här kan du läsa om exempelvis vilka som vann eurovision eller melodifestivalen ett specifikt år.

Sport: Inom sportens värld är det ingen tvekan om att det finns vinnare och förlorare. Vi fokuserar dock på vinnarna här och du kan hitta vinnare i alla möjliga sporter och mästerskap.

Övrigt: Under övrigt hamnar allt som inte riktigt passar in någon annanstans. Det behövs en sån kategori ibland också.

Vilka är vi?

Stefan Sjönnebring: Mitt namn är Stefan och det är mest jag som skriver artiklar på vem-vann.se just nu. Jag har tidigare jobbat som journalist i över 20 år och har kunskap inom flera ämnen.

Jag fokuserar på att skriva artiklar som kan vara intressanta för dig som besökare att läsa och jag tar gärna emot tips om det är något som du tycker vi bör skriva om.

Jag driver även fler hemsidor och skriver nyheter för flera stora nyhetssidor i sverige.

Ta gärna kontakt på min Twitter om du vill nå mig.

Erik Skyttedahl: Erik skriver inte så mycket just nu men han sköter back-end uppdateringarna som ju krävs för att en sida som denna ska kunna hålla över tid. Erik är expert på javascript och att skapa css-kod.

Om du vill nå oss finns kontaktuppgifter på vår kontaktsida.

Vårt mål är att erbjuda dig en mångsidig och engagerande upplevelse. Vem-Vann.se drivs av ett dedikerat team av skribenter och entusiaster som älskar att dela med sig av framgångssagor och ögonblick som berör. Tack för att du valt att utforska och inspireras av världen av vinnare tillsammans med oss på Vem-Vann.se!

Vi hörs!

 

/Vem-vann teamet