vem vann idol 2013

.

Vem vann Idol 2013?

Idol är en av Sveriges mest populära musiktävlingar på TV. Varje år söker tusentals hoppfulla sångare till programmet med drömmen om att bli nästa stora stjärna. Men vem vann Idol 2013? Låt oss ta en titt tillbaka på den spännande säsongen.

Snabbsvar

Vem vann Idol 2013?

Kevin Walker

Idol 2013 – en säsong full av talang

Säsongen 2013 bjöd på många duktiga deltagare. Efter auditions och kvalveckor stod det till slut klart vilka som skulle tävla om segern. Bland finalisterna fanns namn som Elin Bergman, Arantxa Alvarez och Kevin Walker.

Vecka efter vecka imponerade deltagarna på både jury och tittare med starka framträdanden. Till slut stod Elin Bergman och Kevin Walker i final. Det blev en jämn kamp, men till slut stod det klart att det var Kevin Walker som kammade hem segern.

Kevin Walker – vinnaren av Idol 2013

Kevin Walker vann alltså Idol 2013 med sin charmiga personlighet och fina röst. Han fick flest röster av tittarna och kunde titulera sig Sveriges nya Idol.

Efter vinsten släppte Kevin singeln “Belong” som blev en hit. Han turnerade även runt i Sverige och mötte sina fans. Idag är Kevin fortfarande aktiv som artist och har släppt flera låtar sedan Idol-tiden.

Idol 2013 var en säsong fylld av talang, spänning och underhållning. Kevin Walker stod till slut som välförtjänt vinnare och har sedan dess fortsatt att sprida glädje med sin musik. Vi ser fram emot att följa hans resa vidare och att se vilka nya stjärnor som kommer att upptäckas i kommande säsonger av Idol. Alla tidigare stjärnor som vann hittar du här: Alla Idol Vinnare.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!