Vem vann Idol 2020
Vem vann Idol 2020

.

Vem vann Idol 2020?

Nadja Holm vann Idol 2020 efter en spännande säsong full av talangfulla deltagare. Den 23-åriga sångerskan från Piteå tog hem segern i den 16:e säsongen av den populära musiktävlingen.

Snabbsvar

Vem vann Idol 2020?

Nadja Holm

Vägen till vinsten

Så, vem vann Idol 2020? Självklart var det Nadja Holm, som imponerade på både jury och tittare under hela Idol-resan som tog hem det. Hon tog sig vidare från sin första audition till kvalveckorna och slutligen till finalen i Idol-studion i Spånga, Stockholm. I finalen stod hon mot Paulina Pancenkov och efter en jämn kamp stod Nadja till slut som vinnare.

Efter Nadja vann Idol

Efter vinsten i Idol 2020 har Nadja Holm fortsatt sin musikkarriär. Hon är signad av Universal Music och har släppt ny musik. Nadja har även bytt efternamn till Kasanesh Holm. Trots framgångarna förblir hon ödmjuk och tacksam över möjligheten att få leva sin dröm.

Idol 2020 bjöd på många minnesvärda ögonblick och starka röster. Men till sist var det Nadja Holm som tog hem den eftertraktade titeln som Idol-vinnare. En välförtjänt seger för en driven och talangfull artist.

Hela listan på alla Idolvinnare hittar du här.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!