microphone
microphone

.

Vem vann Masked Singer 2021?

Den första säsongen av Masked Singer Sverige är väl en av de största snackisarna inom underhållnings-TV i Sverige? Redan från start så fängslades tittarna i att gissa vem som döljer sig bakom maskerna. I denna artikel kommer vi summera den första säsongen av Masked Singer 2021.

Vem vann Masked Singer 2021?

Daniel Norberg, som Godisautomaten.

Daniel Norberg, vinnaren av Masked Singer 2021

En av de mest minnesvärda deltagarna i första Masked Singer Sverige var Daniel Norberg. Förklädd som Godisautomaten bjöd Daniel på en kul maskering som många gillade. Han övertygade tittarna och juryn flera gånger med sina säkra sånginsatser.

Norbergs framträdanden väckte stor uppmärksamhet och han utsågs till säsongens vinnare. Dessförinnan hade Daniel mest sjungit på skoj i sin YouTube-serie “Parodi på Melodifestivalen”. Men under Masked Singer fick nu sjunga ut på riktigt och vann hela tävlingen!

Masked Singer Sverige 2021 var en oförglömlig upplevelse för både tittare och deltagare. Programmet lyckades skapa en unik atmosfär med mycket spänning. Flera kända personligheter fick möjlighet att visa upp sina musikaliska talanger. Inte minst för Daniel Norberg men även för andra deltagare. Exempelvis för Anders Bagge förklädd som “Sjöbjörnen” konstaterade att det hjälpte honom att övervinna sin enorma scenskräck.

Pernilla Wahlgrens mamma

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken för Pernilla Wahlgren under säsong 1 måste ändå vara när “Fåret” tog av sig masken. David Hellenius ropade ut orden “av med masken!” tillsammans med publiken och avslöjade Fåret. Bara sekunder därefter visade det sig att den som gömde masken var Christina Schollin, Pernillas mamma!

Men många hade på känn att det var Christina som var Fåret, inte minst Pernilla som var den i juryn som gissade rätt. Ändå var det nog ett av säsongens mest roliga ögonblick.

Vad är Masked Singer?

Programmet bygger på ett internationellt format där en rad kändisar tävlar i att sjunga och uppträda. Det unika med Masked Singer är att alla deltagare har förklätt sig i roliga dräkter och maskeringar. Deltagarna har även förvrängda röster när de pratar så tittarna inte vet vem som döljer sig bakom masken. Dessutom har både tittare och juryn en rad olika ledtrådar till sin hjälp. Ledtrådarna visas under programmet och självklart lyssnar tittarna på sångrösterna.

Om du vill veta mer om den andra säsongen av Masked Singer Sverige 2022? Läs mer här: Vem vann Masked Singer Sverige 2022.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!