Av AleWi - Eget arbete, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=129477059
Vem vann Talang Sverige 2023

.

Vem vann Talang Sverige 2023?

Finalen av Talang 2023 avgjordes på TV4 efter en rafflande kväll. Med imponerande framträdanden stod det till slut klart att magikern Pontus Lindman blev årets vinnare. Han trollband både jury och publik med sitt nervkittlande finalnummer där han låste in sig själv i en vattentank och hade två minuter på sig att ta sig ut innan syret tog slut.

Vem vann Talang 2023

Pontus Lindman, Magiker

En andlös final

Finalen bjöd på en salig blandning av sång, dans, magi och andra häpnadsväckande talanger. Men frågan alla ställde sig var: vem vann Talang Sverige 2023? Efter att tittarnas röster räknats stod Pontus Lindman, Jennifer Aoun och Samet Yüce som de tre finalisterna som gick vidare till slutomröstningen.

Pontus Lindmans finalnummer var kanske det mest spännande i programmets historia. Han låste in sig i en vattentank och tiden tickade nervöst. Både jury och publik drabbades av panik när de såg honom kämpa på den sista luften. Men i sista stund lyckades han lösa låset och ta sig ut till publikens jubel. Det spektakulära numret ledde honom hela vägen till vinsten.

Juryns reaktioner

Juryn, bestående av David Batra, Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén, var lyriska efter Pontus Lindmans seger. Även de andra finalisterna bjöd på starka framträdanden. Jennifer Aoun imponerade med sin sång och Samet Yüce visade prov på otroliga mattekunskaper, trots vissa missar på grund av nerver.

En värdig vinnare

vem vann Talang Sverige 2023? Jo, en mycket värdig vinnare i magikern Pontus Lindman som trollband en hel nation. Efter ett finalnummer utöver det vanliga stod han till slut som segrare i TV4:s populära talangtävling.

Nu återstår det att se om Talang kommer tillbaka med en ny säsong nästa år. Oavsett lär vi inte glömma Pontus Lindmans rafflande seger i första taget! Vill du läsa om förra säsongen så hittar du det här!

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!