.

Vem vann Gift vid första ögonkastet 2023?

Gift vid första ögonkastet är ett populärt svenskt realityprogram. I programmet möts singlar som aldrig tidigare har träffats och gifter sig direkt. Sedan följer tittarna deras resa från bröllop till äktenskap.

Säsongen 2023 var en av de mest spännande hittills. Deltagarna var en blandning av unga och äldre, från olika bakgrunder och med olika förväntningar på äktenskapet. Tittarna följde deras känslomässiga berg- och dalbana, från den första nervösa mötet till hur de byggde upp sina relationer.

Vinnarna i Gift vid första ögonkastet 2023

Säsongens blev Stina och Fredrik samt Ida och Arvid. De var de par som direkt verkade klicka och deras kemi var uppenbar för alla som såg programmet. Dessa två par visade sig vara perfekta matchningar.

Några höjdpunkter:

  • De var alla väldigt entusiastiska inför äktenskapet och såg fram emot att lära känna varandra.
  • Trots initiala utmaningar, som att anpassa sig till varandras livsstilar, lyckades de bygga upp ett starkt förtroende och en djup förståelse för varandra.
  • De delade många gemensamma intressen, som resor, matlagning och ett aktivt socialt liv, vilket gjorde att de snabbt kom varandra nära.
  • God kommunikation och förmåga att lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • I slutet av programmet var de övertygade om att de hade hittat sin livskamrat i varandra.

Vad säger experterna?

Relationsexperterna som medverkar i programmet var imponerade deras förmågor att bygga upp en stark relation på så kort tid. De lyfter särskilt fram följande faktorer som bidrog till deras framgång:

  • Öppenhet och ärlighet: Var från början ärliga med varandra om sina förväntningar, rädslor och behov. Detta skapade en grund för tillit och förståelse.
  • Kompromissvilja: De visade sig vara beredda att kompromissa och anpassa sig efter varandras behov för att få relationen att fungera.
  • Gemensamma intressen: Att dela intressen och aktiviteter gjorde det lättare för dem att bygga en nära relation.
  • Bra kommunikation: Var skickliga på att lyssna på varandra, uttrycka sina känslor och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Experterna menar att framgångarna visar att det är möjligt att bygga en stark relation även om man inte känner varandra sedan tidigare, förutsatt att man är öppen, ärlig och villig att investera i relationen.

Det här bevisar att det är möjligt att hitta den rätta partnern, även om vägen dit inte är spikrak. Vi hoppas att parens framgång ger hopp och inspiration till alla som söker kärleken.

Vill du fortsätta att titta på Gift vid Första Ögonkastet så kommer snart en ny säsong på SVT Play.

Minns du vem som vann Gift vid Första Ögonkastet 2022?

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!