Vem vann Talang Sverige 2022
Vem vann Talang Sverige 2022

.

Vem vann Talang Sverige 2022?

I finalen av Talang 2022 stod det mellan åtta imponerande bidrag, men till slut var det 11-årige Aron Eriksson-Aras som kammade hem segern. Med sin fantastiska sångröst och scennärvaro lyckades han charma både jury och publik.

Vem vann Talang 2022?

Aron Eriksson-Aras, sång

Aron fick stående ovationer för sitt finalnummer och blev den som vann Talang Sverige 2022. Det var tydligt att han hade gjort ett starkt intryck på alla i studion. Sarah Dawn Finer, som var Arons “golden buzzer” under säsongen, var särskilt imponerad av den unga sångarens prestation.

Vem vann Talang – stenhård konkurrens

I finalen av Talang 2022 möttes Aron av tuff konkurrens från bland annat dansgrupper, konståkare och andra sångtalanger. Men med sin unika röst och utstrålning lyckades han ändå sticka ut från mängden.

Förutom äran och Talang-pokalen fick Aron Eriksson-Aras även en prissumma på en halv miljon kronor. En summa som säkert kommer att hjälpa honom att utveckla sin talang ytterligare i framtiden.

Juryns sista säsong tillsammans

Talang 2022 var även den sista säsongen för den nuvarande juryn bestående av Sarah Dawn Finer, David Batra, Bianca Ingrosso och Edward af Sillen. Efter flera år tillsammans valde Bianca Ingrosso att lämna programmet efter denna säsong.

Trots juryns avsked slutade säsongen på topp med Arons imponerande seger. Han visade verkligen vem som vann Talang Sverige 2022 och har en lysande framtid framför sig i musikbranschen.

Läs mer om vem som vann Talang Sverige 2023 här!

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!