Vem vann Robinson 2022
Vem vann Robinson 2022

.

Vem vann Robinson 2022?

Vem vann egentligen Robinson 2022? Det populära TV-programmet har haft två säsonger under året med spännande tävlingar och starka deltagare. Låt oss ta en titt på vinnarna!

Vårsäsongens vinnare

I vårsäsongen av Robinson 2022 stod till slut 32-årige Filip Johansson som segrare. Han tog sig hela vägen till finalen där han besegrade Jessica Jonasson i en jämn kamp. Filip hade laddat upp inför programmet genom att helt avstå från sex, vilket verkar ha gett resultat. Efter vinsten planerar han nu att byta livsstil.

Höstsäsongens vinnare

Under höstsäsongen av Robinson 2022 var det dags för nya deltagare att tävla om segern. Efter en rafflande säsong med många överraskningar stod till slut Lars-Olov “LO” Johansson som vinnare. Han besegrade Martin Larsson och Kristofer Nystedt i en oerhört spännande final.

Trots att LO, som kommer från Luleå, var med i programmet tack vare en vild chansning. Efter vinsten kom tårarna och han kunde knappt tro att det var sant. “Luleå fanns inte på världskartan innan, men nu kommer alla veta vem jag är”, sade den lycklige vinnaren.

Vem vann Robinson?

Så vem vann Robinson 2022? Jo, det gjorde Filip Johansson på våren och Lars-Olov Johansson på hösten. Två värdiga vinnare efter en stark säsong!

Filip Johansson och Lars-Olov “LO” Johansson vann Robinson 2022. Läs mer om deras rafflande segrar i vår- och höstsäsongen av det populära TV-programmet!

Om du vill läsa mer om alla vinnare i Robinson så hittar du det här: Alla Robinson Vinnare.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!