Vem vann Robinson
Vem vann Robinson

.

Vem vann Robinson 2023?

Vi summerar vem som vann Robinson 2023 och kan konstatera att Oskar Hammarstedt vann Robinson 2023. Efter en spännande och utdragen final mot Pernilla Block och Sanna Strand stod han på toppen. Den 33-årige fiskodlaren från Kosta hade drömt om att vara med i Robinson sedan han var sju år gammal. Med sin goda balans och pricksäkerhet så var det tydligt att han skulle gå långt.

Vägen till vinsten

Oskar visade sig vara en storfavorit hos tittarna genom hela säsongen. I finalen utkämpades en hinderbana som avslutades med ett eldprov. Oskar lyckades bränna av repet först och kunde sen tända segerfacklan. Efter vinsten sa Oskar till Aftonbladet: “Att jag faktiskt sökte, kom in och sedan vann hela skiten är helt jävla galet rent ut sagt”. Han var extremt stolt över sin prestation.

Vem vann säsongerna?

Förra året, våren 2022, var det Filip Johansson som vann Robinson efter att ha slagit Jessica Jonasson i finalen. Den andra vinnaren hösten 2022 var Lars-Olov “LO” Johansson. Grattis Oskar till den välförtjänta vinsten i Robinson 2023! Det ska bli spännande att se vem som kammar hem segern nästa säsong av denna populära tävling.

Vill du få inspiration till att göra en ansökningsvideo till Robinson så kan du kolla på Oskars video här.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!