världens starkaste man 2024

.

Vinnare av Världens starkaste man 2024

Tom Stoltman tar hem tredje titeln

Världens starkaste man 2024 är avgjort och vi har en ny (gammal) vinnare. Så vem vann? Tom stoltman från storbritannien återtar titeln och vinner därmed sitt tredje världens starkaste man. Stoltman visade återigen varför han är en av de mest dominanta atleterna i sportens historia.

Med en imponerande kombination av råstyrka, uthållighet och teknisk skicklighet lyckades han besegra en tuff konkurrens från några av världens starkaste män.

tävlingen

Årets tävling hölls i myrtle beach, south carolina och bjöd på en rad utmanande grenar som testade atleternas styrka till det yttersta. stoltman presterade jämnt och stabilt genom hela tävlingen och visade prov på sin mångsidighet i grenar som stockpress, marklyft och atlas stones.

Historisk prestation

Med sin tredje seger skriver tom stoltman in sig i en exklusiv skara av atleter som vunnit världens starkaste man tre eller fler gånger. han ansluter sig därmed till legender som mariusz pudzianowski och žydrūnas savickas i strongmansportens hall of fame. Vad som kännetecknar alla dessa är såklart deras råstyrka som de förmodligen fått upp genom många timmars träning i deras hemmagym.

Stoltmans seger befäster hans position som en av de främsta strongman-atleterna genom tiderna och sätter hans plats stadigt i sportens historia. med tanke på hans unga ålder är det inte otänkbart att vi får se honom lyfta pokalen fler gånger i framtiden. så där har vi det – Tom stoltman är återigen världens starkaste man och fortsätter att skriva historia inom sporten.

Det ska bli spännande att se vad framtiden har i sitt sköte för denne grymma atlet.

- Dela artikel på sociala medier -

Läs också

ℹ️ Om oss 

Vi på Vem-vann.se älskar att svara på dina frågor. Oavsett om det är sport, musik, TV eller något annat, så gör vi mycket research för att ha svaren på dina frågor!

Vi har många års erfarenhet av att skriva om dessa ämnen och hoppas att vår expertis märks när du läser på vår sida. Läs mer om oss här.

📞 Kontakta oss

Om du vill kontakta oss så finns all information du behöver på vår kontaktsida.

Väl mött!